3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ 03/06-05/06/23

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ  ΣΤΗΝ  ΖΑΚΥΝΘΟ

03/06  έως  05 / 06 / 2023

Σάββατο 03/06:  Ηγουμενίτσα – Κυλλήνη – Ζάκυνθος                

 Αναχώρηση το πρωί από Ηγουμενίτσα, μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο λιμάνι της Κυλλήνης από όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ζάκυνθο. Άφιξη στο Λιμάνι της Ζακύνθου το μεσημέρι. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στην πόλη. Μια πρώτη γνωριμία με το νησί ξεκινώντας για καφέ και φρυγανιά στο πιο δημοφιλές μπαλκόνι της Ζακύνθου την Μπόχαλη.  Συνεχίζουμε για Λαγανά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο – Διανυκτέρευση

Κυριακή  04/06:  Ζάκυνθος (Γύρος Νησιού)                                                                                      Πρωινό και αναχώρηση για τον γύρο του νησιού, επίσκεψη και προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο, επίσκεψη στο χωριό Μαχαιράδο και στην Εκκλησία της Αγίας Μαύρας, συνεχίζουμε τον γύρο περνώντας μέσα από παραδοσιακά χωριά, στάση για καφέ στην Έξω Χώρα. Το μεσημέρι  καταλήγουμε για φαγητό στο χωριό Άγιος Νικόλαος Βολιμών. Προαιρετικά με βαρκάκια μίνι κρουαζιέρα στο Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές. Επιστροφή για το ξενοδοχείο αφού πρώτα επισκεφτούμε Τοπικό Οινοποιείο  για να δοκιμάσουμε τα τοπικά προϊόντα. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 05/06 :  Ζάκυνθος – Κυλλήνη – Ηγουμενίτσα                                                                Πρωινό και αναχωρούμε για προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο. Ακολουθεί επίσκεψη σε Τοπικό Μαντολατοποιείο για να δούμε τον τρόπο παρασκευής και να δοκιμάσουμε παραδοαιακά προϊόντα.  Μετάβαση στο λιμάνι για να επιβιβαστούμε στο πλοίο προς Κυλλήνη. Άφιξη στην Κυλλήνη. Επιστροφή το βράδυ στην πόλη μας έπειτα από απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή μας.

Τιμή: 225 € ανά άτομο            Επιβάρυνση Μονόκλινου Δωματίου: +50 €

 

Περιλαμβάνονται:

 1) Μεταφορές με ιδιόκτητο πούλμαν βάσει προγράμματος

2) Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Κυλλήνη-Ζάκυνθο-Κυλλήνη

3)  Δύο(2) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο Ξενοδοχείο 4* στον Λαγανά με ημιδιατροφή

4) Φόρος Διαμονής