3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 24-25-26/11/2023

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -ΜΟΝΗ ΒΛΑΤΑΔΩΝ – ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΒΙΔ- ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΝΩ ΠΟΛΗ – ΚΑΣΤΡΑ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ – MEDITERRANEAN COSMOS

24/11 – 26/11/2023

1Η Ημέρα:  Ηγουμενίτσα – Mediterranean Cosmos – Θεσσaλονίκη

Αναχώρηση στις 08:00 πμ από το Πάνθεον. Με μία ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε στην Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη είναι η μεγαλύτερη πόλη της  Μακεδονίας σε έκταση και σε πληθυσμό με 1.093.000 κατοίκους .Ιδρύθηκε το 315 π.Χ. από τον στρατηγό Κάσσανδρο και έδωσε το όνομα προς τιμήν της συζύγου του Θεσσαλονίκης. Μόλις φτάσουμε θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos  για ψώνια και φαγητό.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα :  Ξενάγηση στην Θεσσαλονίκη

Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν.  Θα κατευθυνθούμε προς  την Άνω Πόλη και θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή για την ξενάγηση μας που θα ξεκινάει από το Επταπύργιο, προς το ιστορικό  κέντρο της πόλης και θα καταλήξουμε στον Λευκό Πύργο, όπου θα έχουμε ελεύθερο  χρόνο για φαγητό, καφέ και περιήγηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα  :   Θεσσαλονίκη – Aγιος Παίσιος –  Βέροια

Πρωινό και αναχώρηση για την Μονή του Άγιου Ιωάννου Θεολόγου στην Σουρωτή όπου βρίσκεται ο τάφος του Άγιου Παϊσίου.  Ελεύθερος  χρόνος  για προσκύνημα .Επόμενη στάση μας είναι το πανόραμα Θεσσαλονίκης για να απολαύσουμε  τα γνωστά τρίγωνα πανοράματος.  Ακολουθεί μεσημεριανό φαγητό και αναχώρηση για την Βέροια όπου θα κάνουμε μια στάση για καφέ και  Ρεβανί.  ‘Aφιξη το βράδυ στην Ηγουμενίτσα.

 

Τιμή : 150€ ανά άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο

                                                  +100 € σε Μονόκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνει :

  • Μεταφορές βάσει προγράμματος με ιδιόκτητο πούλμαν
  • Δύο(2) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό στην Θεσσαλονίκη.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Συνοδός του Γραφείου
  • Ξεναγός στην Θεσσαλονίκη
  • Φόρος Διαμονής