4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ 22 – 25/03/2019 ΜΟΝΟ 225 €

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ  22 – 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

1η  Ημέρα :  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Συγκέντρωση στο Πάνθεον και  αναχώρηση για το Βελιγράδι με ενδιάμεσες στάσεις  για  καφέ και  Φαγητό. Άφιξη στην πόλη, μετάβαση στο  ξενοδοχείο, Δείπνο  και διανυκτέρευση.

2η  Ημέρα:   ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μετά το  πρωινό  μας,  ξεκινάμε  την ξενάγηση  μας στην Σέρβική πρωτεύουσα . Στην ξενάγηση μας στην «Λευκή Πόλη» θα επισκεφθούμε τον Ναό του Άγιου Σάββα. Ο ναός του Αγίου Σάββα είναι ένας από τους μεγαλύτερους ορθόδοξους ναούς στον κόσμο και γενικότερα ένα από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά κτίσματα. Θα δούμε το φρούριο Καλεμεγκντάν, με τους πύργους, τις πολεμίστρες και τα οχυρώματα από την εποχή της Αναγέννησης. Επίσης Θα δούμε τα ερείπια από το παλιό τζαμί και τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό με τους τάφους των Σέρβων πριγκίπων του Οίκου Ομπρένοβιτς. Στην συνέχεια, στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε πολλά και εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα, το Εθνικό μουσείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο , ένα κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Δείπνο και Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Πρωινό και αναχώρηση  για την  πόλη του Νόβισαντ , την «Αθήνα της Σερβίας» όπως την αποκαλούν. Στην περιήγηση μας θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Δείπνο και διανυκτέρευση

4η Ημέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ  – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 
Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την πόλη  του Νις , γενέτειρα του Μ. Κωνσταντίνου. Σύντομη γνωριμία με την πόλη και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ή  ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

ΤΙΜΗ:  225 € το άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

300 € το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές με ιδιόκτητο πούλμαν για τις μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.
  • Ξεναγός
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Τοπικός Δημοτικός Φόρος πόλεως.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, φιλοδωρήματα κ.λπ. και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο στο