4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ 25-28/06/20 ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ!!

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ  ΖΑΚΥΝΘΟ  25-28/06/20

 

Πρώτη  μέρα:  Αναχώρηση στις 08.00 π.μ.  Μετά από τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο λιμάνι της Κυλλήνης. Αναχώρηση το μεσημέρι με το καράβι. Άφιξη στην Ζάκυνθο. Tακτοποίηση στο ξενοδοχείο μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου, επίσκεψη – περιήγηση στο κέντρο της πόλης, ελεύθερος  χρόνος για φαγητό.

Δεύτερη  μέρα: Μετά το πρωινό στις 09.00 αναχώρηση για γύρο νησιού, επίσκεψη στο χωριό Μαχαιράδο στην Εκκλησία της Αγίας Μαύρας, συνεχίζουμε τον γύρο περνώντας μέσα από παραδοσιακά χωριά, στάση για καφέ, και το μεσημεράκιγια φαγητό στον Άγιο Νικόλαο Βολιμών, και προαιρετική επίσκεψη στα Γαλάζια σπήλαια ή Γαλάζια σπήλαια και παραλία Ναυαγίου με βαρκάκι. Επιστροφή για το ξενοδοχείο αφού πρώτα επισκεφτούμε Τοπικό οινοποιείο για δοκιμή των Ζακυνθινών κρασιών. Άφιξη στο ξενοδοχείο περίπου 17.00. Ξεκούραση και το βράδυ προαιρετικά σε τοπικό ταβερνάκι με καντάδες, φαγητό, ποτό και χορό.

Τρίτη  μέρα: Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό, επίσκεψη  στον Ναό του Αγίου Διονυσίου ( Πολιούχο Άγιο ), στη συνέχεια σε τοπικό Μαντολατοποιείο, δοκιμή των παραδοσιακών εδεσμάτων όπως Μαντολάτα, Παστέλι, Μάντολες , κτλ. Αναχώρηση για το Μπαλκόνι της πόλης της Ζακύνθου την Μπόχαλη, όπου θα απολαύσουμε την θέα από το « ΔΙΕΘΝΕΣ» , με καφέ και το παραδοσιακό γλυκό φρυγανιά, και για όποιον επιθυμεί να επισκεφτεί την Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, και το Βενετσιάνικο Κάστρο.       Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερο βράδυ.

Τέταρτη  μέρα: Μετά το πρωινό, προαιρετικά επίσκεψη στο Μαυσωλείο Σολωμού & Κάλβου ξενάγηση, βόλτα στην πόλη για τα τελευταία ψώνια και αναχώρηση το μεσημέρι..  Άφιξη στην Κυλλήνη και μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη  στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ : 180 € το άτομο σε δίκλινο – τρίκλινο δωμάτιο.  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : + 60 €.

Με δελτία ΟΓΑ : 20 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  1. Μεταφορές και μετακινήσεις με το λεωφορείο όπως αναφέρει  το πρόγραμμα.
  2. Τρεις  διανυκτερεύσεις σε  ξενοδοχείο 4* στην  Ζάκυνθο με πρωινό σε δίκλινα  δωμάτια.
  3. Εισιτήρια  καραβιών  Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κυλλήνη.
  4. Ξεναγό  στο  νησί.
  5. Ασφάλεια  Αστικής  Ευθύνης.
  6. Φ.Π.Α.