4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ 11-14/04/2019 ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ!!

 

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗΝ  ΖΑΚΥΝΘΟ

11 – 12 – 13 – 14   ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2019

 

Πέμπτη11/04:  Αναχώρηση στις 07.30 π.μ. από Φιλιάτες και στις 08.00 π.μ. από Πάνθεον. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο λιμάνι της Κυλλήνης. Αναχώρηση με το καράβι των 16.30 άφιξη στην Ζάκυνθο περίπου  18.00. Tακτοποίηση στο ξενοδοχείο μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου, επίσκεψη – περιήγηση στο κέντρο της πόλης, ελεύθερος  χρόνος για φαγητό.

Παρασκευή12/04: Μετά το πρωινό στις 09.00 αναχώρηση για γύρο νησιού, επίσκεψη στο χωριό Μαχαιράδο στην Εκκλησία της Αγίας Μαύρας, συνεχίζουμε τον γύρο περνώντας μέσα από παραδοσιακά χωριά, στάση για καφέ, και το μεσημεράκιγια φαγητό στον Άγιο Νικόλαο Βολιμών, και προαιρετική επίσκεψη στα Γαλάζια σπήλαια ( 7,00 € ) ή Γαλάζια σπήλαια και παραλία Ναυαγίου 12,00 € με βαρκάκι. Επιστροφή για το ξενοδοχείο αφού πρώτα επισκεφτούμε Τοπικό οινοποιείο για δοκιμή των Ζακυνθινών κρασιών.                Άφιξη στο ξενοδοχείο περίπου 17.00. Ξεκούραση και το βράδυ προαιρετικά σε τοπικό ταβερνάκι με καντάδες, φαγητό, ποτό και χορό.

Σάββατο13/04:Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό, επίσκεψη  στον Ναό του Αγίου Διονυσίου ( Πολιούχο Άγιο ), στη συνέχεια σε τοπικό Μαντολατοποιείο, δοκιμή των παραδοσιακών εδεσμάτων όπως Μαντολάτα, Παστέλι, Μάντολες , κτλ. Αναχώρηση για το Μπαλκόνι της πόλης της Ζακύνθου την Μπόχαλη, όπου θα απολαύσουμε την θέα από το « ΔΙΕΘΝΕΣ» , με καφέ και το παραδοσιακό γλυκό φρυγανιά, και για όποιον επιθυμεί να επισκεφτεί την Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, και το Βενετσιάνικο Κάστρο.       Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερο βράδυ.

Κυριακή 14/04: Μετά το πρωινό, προαιρετικά επίσκεψη στο Μαυσωλείο Σολωμού & Κάλβου ξενάγηση, βόλτα στην πόλη για τα τελευταία ψώνια και αναχώρηση 11.00.       Άφιξη στην Κυλλήνη και μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες.