4ΗΜΕΡΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ BANSKO 27-30/12/2018

 

 

4ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ BANSKO ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

27 – 28 – 29 – 30 / 12 / 2018

 

1η Ημέρα

Αναχώρηση στις 07,00π.μ  από το Πάνθεον. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό το  μεσημέρι θα φθάσουμε στα σύνορα του Προμαχώνα. Μετά τον σχετικό έλεγχο θα ξεκινήσουμε για το Μπάνσκο . Πρώτη γνωριμία με το θέρετρο.Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο. Δείπνο.

2η Ημέρα

Μετά το πρωινό μπορείτε να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ που σας παρέχει το χιονοδρομικό κέντρο. Το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Πιρίν είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στα Βαλκάνια. Διαθέτει 16 πίστες με συνολικό μήκος 65 χιλιομέτρων. Είναι ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα χιονοδρομικά κέντρα στη Βουλγαρία, κατάλληλο για σκιέρ όλων των επιπέδων ικανότητας, από αρχάριους μέχρι και ιδιαιτέρα έμπειρους. Διαθέτει συνολικά 11 αναβατήρες και ένα κλειστό τελεφερίκ μήκους 6 χιλιομέτρων περίπου, το οποίο ξεκινά μέσα από το Μπάνσκο και μεταφέρει τους σκιέρ στην καρδιά του χιονοδρομικού κέντρου Μπάνσκο. Για όσους δεν ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ, η βόλτα με το τελεφερίκ είναι μια εμπειρία στο μαγευτικό χιονισμένο τοπίο και δεν θα τους απογοητεύσει. Σε συνδυασμό με χιονοπόλεμο και μια ζεστή σοκολάτα στο καφέ του σαλέ. Δείπνο – διανυκτέρευση .

3η Ημέρα

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για γνωριμία με το χωριό. Μπορείτε να απολάυσετε το μεσημεριανό σας γεύμα σε κάποιο από τα παραδοσιακά εστιατόρια <<ΜΕΧΑΝΑ>>. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε  δραστηριότητες στον χώρο του ξενοδοχείου όπως σπα, μασάζ, χαμάμ, εσωτερική πισίνα κλπ. Δείπνο – διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα

Πρωινό  στο Ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη Σαντάνσκι. Εκεί  θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια , καφέ και φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα σύνορα του Προμαχώνα, περνάμε τον σχετικό έλεγχο και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις το βράδυ θα φτάσουμε στην Ηγουμενίτσα.,

 

Τιμή ενηλίκων :    200  € ανά άτομο.

Παιδιά από 2 έως 12 χρονών :   150  €.

 

Περιλαμβάνει :

  1. Μεταφορά με πούλμαν του Γραφείου μας.
  2. Τρεις (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό και γεύμα σε Ξενοδοχείο 4* (St. George Ski & Spa) .
  3. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  4. Φ.Π.Α.
  5. Αρχηγό – Συνοδό του Γραφείου μας.

 

Δεν περιλαμβάνει : Ποτά – φιλοδωρήματα-το τελεφερίκ και άλλα σπορ.

 

Σημείωση : Ταξιδεύετε με ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή Διαβατήριο.