6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ **ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ** ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ – ΣΟΦΙΑ 23-28/12/2019

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  6ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

<< ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ & ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ >>

23 –  28 / 12 / 2019

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΙΝΑΙΑ – ΜΠΡΑΝ – ΜΠΡΑΣΟΦ  – ΣΟΦΙΑ

 

 

 

1η Ημέρα : Ηγουμενίτσα – Σόφια

Αναχώρηση στις 06,00 πμ από Ηγουμενίτσα. Μετά τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν και τους απαραίτητους ελέγχους στα σύνορα θα εισέλθουμε στην Βουλγαρία. Το απόγευμα θα καταλήξουμε στην Σόφια, την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας με πληθυσμό 1,3 εκατ. κατοίκους. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο.

Δείπνο – Διανυκτέρευση .

 

2η Ημέρα : Σόφια – Βουκουρέστι

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη της Σόφιας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Βουκουρέστι . Μετά τις απαραίτητες στάσεις και έλεγχο στα σύνορα φτάνουμε το απόγευμα στο Ξενοδοχείο μας . Δείπνο – Διανυκτέρευση

 

3η Ημέρα : Βουκουρέστι (Ξενάγηση Πόλεως)

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το παλάτι που διέμεινε η οικογένεια Τσαουσέσκου, όπου κυριαρχεί η χλιδή και η πολυτέλεια. Θα συνεχίσουμε με το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς και το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο Μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το μουσείο του Πυροσβέστη και τη στρατιωτική Ακαδημία. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους. Δείπνο – Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα  : Εκδρομή στα Καρπάθια όρη( Σινάια – Κάστρο Μπράν – Μπρασόβ )

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική περιοχή των Καρπαθίων. Πρώτος σταθμός τα Σινάια , για να δούμε το παλάτι Πέλες , τη θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου και το ορθόδοξο μοναστήρι του Κατακουζηνού. Ακολουθεί επίσκεψη στο φρούριο ΜΠΡΑΝ (Πύργος  του Δράκουλα), ενώ αμέσως μετά θα γνωρίσουμε τη μεσαιωνική πόλη Μπρασόβ (18ου αιώνα) με τη Μαύρη εκκλησία. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο Βουκουρέστι. Δείπνο – Διανυκτέρευση.

 

5η Ημέρα : Βουκουρέστι – Σόφια  

Πρωινό και αναχώρηση για την Σόφια . Αφού περάσουμε τους απαραίτητους ελέγχους άφιξη στην Σόφια. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο. Δείπνο – Διανυκτέρευση .

6η Ημέρα :  Σόφια – Ηγουμενίτσα

Πρωινό και αναχώρηση για τα σύνορα του Προμαχώνα. Μετά τους απαραίτητους ελέγχους στα σύνορα και ενδιάμεσες στάσεις στην διαδρομή μας θα φθάσουμε στην πόλη μας το βράδυ.

 

 

Τιμή ανά άτομο:    395 €

Επιβάρυνση Μονόκλινου δωματίου :  + 160 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

  • Μεταφορές -μετακινήσεις βάσει του προγράμματος με ιδιόκτητο πούλμαν.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα Ξενοδοχεία 4* σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή.
  • Συνοδός για όλο το πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

Εισόδους σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.