*ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ* 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 30/04 -01-02/05/2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ  ΣΤΗΝ  ΖΑΚΥΝΘΟ

30/04  έως  02 / 05 / 2022

Σάββατο 30/04: Ηγουμενίτσα – Κυλλήνη – Ζάκυνθος                

 Αναχώρηση το πρωί από Ηγουμενίτσα, μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο λιμάνι της Κυλλήνης από όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ζάκυνθο. Άφιξη στο Λιμάνι της Ζακύνθου το μεσημέρι. Μια πρώτη γνωριμία με το νησί ξεκινώντας για καφέ και φρυγανιά στο πιο δημοφιλές μπαλκόνι της Ζακύνθου την Μπόχαλη. χορό. Διανυκτέρευση

Κυριακή  01/05: Ζάκυνθος (Γύρος Νησιού)                                                                                      Πρωινό και αναχώρηση για τον γύρο του νησιού, επίσκεψη και προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο, επίσκεψη στο χωριό Μαχαιράδο και στην Εκκλησία της Αγίας Μαύρας, συνεχίζουμε τον γύρο περνώντας μέσα από παραδοσιακά χωριά, στάση για καφέ, και το μεσημέρι  καταλήγουμε για φαγητό στο χωριό Αναφωνήτρια . Επιστροφή για το ξενοδοχείο αφού πρώτα επισκεφτούμε Τοπικό Μαντολατοποιείο και Τοπικό Οινοποιείο  για να δοκιμάσουμε τα τοπικά προϊόντα. Διανυκτέρευση .

Δευτέρα 02/05 : Λαγανάς – Κυλλήνη – Ηγουμενίτσα                                                                Πρωινό και βόλτα στην πόλη της Ζακύνθου. Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μαυσωλείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθινών, τελευταία ψώνια και επίσκεψη στην παραλία του Λαγανά με την θαλάσσια χελώνα Καρέτα – Καρέτα, φαγητό και μετάβαση το μεσημέρι στο λιμάνι για να επιβιβαστούμε στο πλοίο προς Κυλλήνη. Άφιξη στην Κυλλήνη. Επιστροφή το βράδυ στην πόλη μας έπειτα από απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή μας.

Τιμή: 135 € ανά άτομο            Επιβάρυνση Μονόκλινου Δωματίου: +40 €

 

Περιλαμβάνονται:

 1) Μεταφορές με ιδιόκτητο πούλμαν βάσει προγράμματος

2) Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Κυλλήνη-Ζάκυνθο-Κυλλήνη

3)  Δύο(2) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο Ξενοδοχείο με πρωινό.

ΒΟUTAS TOURS-TRAVEL AGENCY-8th Dekemvriou 5a-46100 IGOUMENITSA

TEL. 26650 21212 FAX. 26650 28177 e-mail. boutatrv@otenet.gr web.www.boutastours