3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ 15-16-17/12/2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  3ΗΜΕΡΗΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ  ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ  15-17/12/2023

 

Πρώτη  μέρα : Ηγουμενίτσα – Αθήνα – The Mall Athens

Συγκέντρωση  στις  07:00 π.μ. στο Πάνθεον και αναχώρηση. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις  θα  φθάσουμε  στην Αθήνα. Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας από το 1834 και η μεγαλύτερη και πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας. Μόλις  φτάσουμε θα κατευθυνθούμε προς το  THE MALL ATHENS για φαγητό και ψώνια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

Δεύτερη  μέρα : Αθήνα (ελεύθερη μέρα)

Μετά  το  πρωινό  θα κατευθυνθούμε προς την στολισμένη αγορά της Αθήνας για να απολαύσουμε την γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, ψώνια, καφέ και φαγητό.

 

Τρίτη μέρα :  Νέα Μάκρη – Νταού Πεντέλης – Λουτράκι- Ηγουμενίτσα

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Πρώτη μας στάση η Μονή του Παντοκτάτορα Τάω στην Νταού Πεντέλης. Η Μονή ιδρύθηκε τον 9ο αιώνα και λειτούργησε ως ανδρικό κοινόβιο. Κατά την βυζαντινή περίοδο αναδείχθηκε δεύτερη μονή των Βαλκανίων. Επόμενη στάση, η Μονή του Άγιου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη. Η παλαιά μονή που καταστράφηκε και ήταν στην ίδια τοποθεσία ήταν ανδρική και λειτουργούσε από τον 10οαι. μ.Χ.. Σήμερα  είναι γυναικείο μοναστήρι. Αφου προσκυνήσουμε θα κατευθυνθούμε προς το Λουτράκι όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Επιβίβαση στο λεωφορείο και μετά από τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στην Ηγουμενίτσα.

 

ΤΙΜΗ :  150€ το άτομο σε δίκλινο – τρίκλινο  δωμάτιο

+ 40 € σε μονόκλινο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Μεταφορές και μετακινήσεις με λεωφορείο του Γραφείου μας.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις  σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Αθήνα με πρωινό.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
  • Συνοδός του Γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.