4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 29/06 – 02/07/21 ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

 ΒΕΡΟΙΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΝΥΜΦΑΙΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

29/06 – 02/07/2021

 

1η μέρα : Ηγουμενίτσα – Παλαιός Άγιος Αθανάσιος – Λουτράκι

Αναχώρηση  στις 07.00 το πρωί από ΠΑΝΘΕΟΝ.  Μια στάση  καθοδόν

για καφέ. Το μεσημεράκι φθάνουμε στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και περιήγηση στον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό με τα πετρόχτιστα σπίτια που βρίσκεται στα 1.200 μ υψόμετρο. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Λουτράκι Αριδάιας. Όπου βρίσκονται τα περίφημα Λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ). Τα νερά  αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση. Το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Επισκέπτες το χρησιμοποιούν για λουτροθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ φαγητό στο  Ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα : Λουτράκι – Λουτρά Πόζαρ

Η σημερινή μέρα θα είναι αφιερωμένη στα ιαματικά λουτρά. Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για τα Λουτρά. Ελεύθερος χρόνος για λουτρά ( Δεν περιλαμβάνεται εισιτήριο).

Το μεσημέρι επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Το απόγευμα στα Λουτρά για Μπάνιο.   Επιστροφή στο  Ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος .Φαγητό. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα : Λουτράκι – Έδεσσα – Άγιος Νικόλαος Νάουσας- Βέροια -Λουτράκι

Πρωινό και αναχώρηση για Έδεσσα. Η Έδεσσα φημίζεται για τους καταρράκτες τις. Το νερό των Καταρρακτών προέρχεται από τις πηγές του υγροτόπου Άγρα-Βρυτών-Νησίου οι οποίες τροφοδοτούνται από τα χιόνια του Καϊμακτσαλάν. Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσουμε τους καταρράκτες και να περιηγηθούμε στην πόλη . Το μεσημέρι θα επισκεφθούμε το άλσος του Αγίου Νικολάου στην Νάουσα. Πρόκειται για μία καταπράσινη έκταση με μεγάλα πλατάνια, την οποία διασχίζει το ποτάμι της Νάουσας, η Αραπίτσα. Είναι ένας τόπος που προσφέρεται για χαλάρωση και ηρεμία. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Το απόγευμα συνεχίζουμε για την πόλη της Βέροιας που φημίζετε για το Ραβανί της, απογευματινό καφεδάκι και επιστροφή στο Λουτράκι. Βραδινό γεύμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα : Λουτράκι – Νυμφαίο – Καστοριά – Ηγουμενίτσα

Πρωινό και  φόρτωση αποσκευών. Πρώτη μας επίσκεψη για σήμερα το Νυμφαίο. Το Νυμφαίο είναι παραδοσιακός διατηρητέος ορεινός οικισμός σε υψόμετρο 1350 μ. Περιήγηση στα λιθόστρωτα σοκάκια ανάμεσα στα πετρόχτιστα σπίτια για μια γνωριμία με τον οικισμό. Συνεχίζουμε για την πόλη της Καστοριάς με την λίμνη Ορεστιάδα. Επίσκεψη στην Βυζαντινή Μονή της Παναγίας της Μαυριώτισσας που βρίσκεται δίπλα στην λίμνη. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Αναχώρηση και άφιξη στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση.

 

Τιμή  :  160  €  Δικαιούχοι ΟΓΑ: Δωρεάν   ( Περιλαμβάνεται Rapid Test)

 

Περιλαμβάνει :

  1. Μεταφορά και μετακινήσεις με Λεωφορείο όπως αναφέρει το πρόγραμμα.
  2. Τρεις(3) διανυκτερεύσεις σε Επιλεγμένο Ξενοδοχείο στο Λουτράκι Αριδαίας;.
  3. Ημιδιατροφή ( πρωινό – βραδυνό)
  4. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.