5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ <<ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ>> ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 03 – 07/01/2024

 

 

5 ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ  ΣΤΗΝ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Βόσπορος – Πριγκηπόννησα – Πατριαρχείο – Καπαλί Τσαρσί

03  –   07 / 01  / 2024

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή  ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

 

1η Ημέρα: Ηγουμενίτσα  – Καβάλα – Κομοτηνή 

Αναχώρηση από Ηγουμενίτσα στις 07.00 π.μ. Mε ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε στην Καβάλα . Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και περιήγηση. Αναχώρηση για την Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Κομοτηνή – Κωνσταντινούπολη – Πατριαρχείο – Βόσπορος

Αφού πάρουμε το πρωινό μας επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο με προορισμό το Τελωνείο των Κήπων. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις συνεχίζουμε για την Πόλη. Πρώτη μας επίσκεψη το Οικουμενικό Πατριαρχείο που βρίσκεται στο Φανάρι. Ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Ξενάγηση Πόλεως – Παναγία των Βλαχερνών – Καπαλί Τσαρσί

Σήμερα θα επισκεφθούμε την  Αγία Σοφία, τον Ιππόδρομο , το Μπλέ Τζαμί. Στη συνέχεια επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος στο Καπαλί Τσαρσί (Κλειστή αγορά) για διάφορα ψώνια. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με ανατολίτικους χορούς.  Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα: Αγιασμός των Υδάτων – Πριγκηπόννησα

Αφού παρακολουθήσουμε των Αγιασμό των Υδάτων θα αναχωρήσουμε για τα Πριγκηπόννησα. Προαιρετικά  θα πάρουμε το καράβι για την Χάλκη όπου θα επισκεφτούμε την Θεολογική Σχολή της  Χάλκης και στην συνέχεια την Πρίγκιπο, με τα Κλασσικά  Παϊτόνια  που υπάρχουν στο νησί, προαιρετικά θα κάνουμε το γύρο του νησιού θαυμάζοντας τα μεγαλόπρεπα σπίτια. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Ηγουμενίτσα

Αφού πάρουμε το πρωινό μας  θα αναχωρήσουμε για τα σύνορα. Μετά τον σχετικό έλεγχο θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για Ηγουμενίτσα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

 

 

ΤΙΜΗ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:   330 €

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ :  + 170 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

1) Μεταφορά με λεωφορείο του Γραφείου μας για όλες τις ημέρες

της εκδρομής όπως αναφέρετε στο πρόγραμμα.

2) Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, τρεις (3) στην Κωνσταντινούπολη σε κεντρικό ξενοδοχείο και μία(1) στην Κομοτηνή σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με πρωινό .

3) Επαγγελματία ξεναγό για όλες τις ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.

4) Συνοδός του Γραφείου

5) Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

6) Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 Την Κρουαζιέρα στο Βόσπορο, την κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησσα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.